Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, научи Флагман.бг. Футболният

...
Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, научи Флагман.бг. Футболният
Коментари Харесай

Грандиозна гавра със славен български футболен клуб

Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, научи Флагман.бг. Футболният " Черноморец 1919 " е бил изпъден от съблекалните на стадиона в кв. Акациите и е получил възбрана да влиза в главния корпус на спортното оборудване.

Футболистите имали право да играят на формалния терен, само че не и да влизат в постройката.

Те могат само да употребяват помощните съблекални, които се намират на 300 метра. Това слага под въпрос лицензирането на стадиона за публични срещи в навечерието на втория полусезон, който всички чакат Черноморец 1919 да ознаменува с влизане в професионалния футбол.

В основата на казуса бил показан контракт от боксов клуб Бургас за използването на съблекалните и залите на стадиона. Контрактът бил подписан със синдика на ПФСК Черноморец Бургас на 1 февруари, а незабавно по-късно ключът бил врътнат и достъпът стеснен.

" Плащаме по 7 хил.лева наем на месец, инвестирахме доста сериозна сума в ремонта на стадиона, трибуните и съблекалнитеи в този момент действително се гаврят с нас. Това е неприемливо за клуб с историята на Черноморец “, споделиха импровизирано пред Флагман.бг източници от клуба.

Те разкриха, че сходни проблеми имали и другите ползватели на спортното оборудване – боксьорите от „ Победа “, борците на Николай Дачев и щангистите.

Основният проблем за ФК-то бил договорът, който изтича през ноември 2021 година

Според него те можели да употребяват терените, съблекалните на ДЮШ и „ прилежащите площи на стадиона “. Въпрос на друг прочит е дали в тях влизат съблекалните в главния корпус.

" Писна ни по този метод да се гаврят с нас, готвим се за митинг и настояваме да се позволи този проблем “, анонсираха наши източници от клуба.

Припомняме, че футболният клуб е на път да извърви своето възобновление, откакто за няколко години изплува от най-ниското равнище на футбола ни до професионалната втора лига.

Подобен проблем обаче, в случай че той се задълбочи, сигурно би блъснал спирачки на плана, а за какво не довел и до неговия несвоевременен край. Междувременно стана ясно, че почитателите са почнали да пращат мейли до евродепутатите, с цел да сигнализират за казуса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР