Страхотен начин да отслабнем 5 кг за 4 дни с

...
Страхотен начин да отслабнем 5 кг за 4 дни с
Коментари Харесай

Диета с моркови за скоростно отслабване

Страхотен метод да отслабнем 5 кг за 4 дни с Морковената диета, която е освен доста ефикасна за отслабването, само че също по този начин и ще имате доста изгоди за тялото като цяло. Базата на Диетата с моркови е морковената салата, в която се предлага един кг моркови, супена лъжица мед, и сокът на един лимон.
Тази диета е нискокалорична и не може да се употребява за дълго време.

Тя е проектирана за 4 дни, три от които са включени в диетата, а четвъртият е за излизане от диетата. Диетата с моркови е бърза диета и като се има поради, че с изключение на морковите и някои от плодовете, на процедура няма нищо невероятно, не ви се разрешава да пиетe черен, или зелен чай, както и вода. Забранено е да консумирате сол, захар, подправки, олио, тестени произведения, алкохол и газирана вода.

Полезни свойства на морковите
Морковите са зеленчуците с най-вече бетакаротин в състава си. В човешкото тяло, той се трансформира във витамин А, който усъвършенства функционалността на очите, възстановява метаболизма, обезпечава естественият напредък на тялото, както и отбрана от свободните радикали. В умозаключение, витамин А в морковите съдържа витамин В, необходим за зрението и имунната система, витамин К, който пречиства и усъвършенства функционалността на кръвта, както и витамин Е и D.
В морковите се съдържа и доста калций, фосфор, фолиева киселина и сяра. Клетъчната тъкан в морковите отстранява непотребния холестерол от тялото.


Морковите за намаляване е добре да се употребяват сурови, защото в множеството случаи,термичната обработка води до загуба на огромна част от потребните им субстанции. Все отново, консумирането на сурови моркови, води до прекалено приемане на фибри, които се съдържат в огромни количества в морковите.
Рецепта за салатата от моркови:


За най-хубавата салата от моркови е нужна да употребявате млади и сочни моркови. Ако е нужно да измиете с четка морковите, направете го, макар че когато са млади, това рядко се постанова и колкото по-малка част от външният пласт на морковите се отстранява, толкоз по-полезни са те.
Морковите се настъргват, смесват с лимоновия сок и меда, след което салатата се разделя на три елементи за три хранения. За по-добро попиване на морковите е разрешено са се употребява половин чаша кисело мляко. През това време е разрешено да се употребяват каквито и да е плодове: ябълки, круши, киви, портокали и грейпфрут.


През първите три дни са изключени всевъзможни други артикули, като на четвъртият ден е разрешено да включите малко количество картофи, или месо. Важно е да се употребяват огромни количества плодови сокове, с цел да се пречисти тялото от токсините. Допустима е по време на диетата да се употребяват зелен чай и минерална вода, както и в случай че не можете да устоите на глада, можете да консумирате и чаша нискомаслено кисело мляко.
За четири дни прецизно съблюдаване на диетата, може да отслабнете до 5 кг, 3 от които няма да се върнат назад, откакто приключите диетата, като имате поради, че би трябвало да избягвате тлъстите меса, сладките и тестените произведения.
Неоспоримите преимущества на тази диета са бързото намаляване, както и зареждането на организма с огромно количество витамини, минерали и скъпи субстанции.


Високото количество фибри в морковите оказва помощ за изчистването от нездравословни субстанции, тъй че диетата е много ефикасна за намаляване. Освен всички изброени до момента изгоди, морковите оказват помощ за унищожаване на плаката и пречистват устата от плаката по-добре в сравнение с четка за зъби. Може да употребявате останалите моркови за маска за лице, като смесите със сметана в съразмерност 1:1.
Диетата с моркови има и дефекти, един от които е дългото време на попиване на морковите от организма. Както всяка друга моно диета, тази диета е  защото по време на диетата, тялото е лимитирано в приема на разнообразни по състав субстанции.


Трябва да знаете, че такава диета може да се съблюдава единствено един път месечно.
Морковите за намаляване включват значимо понижаване на мазнините и калориите в организма. Препоръчително е последователното излизане от диетата, тъй като бързото връщане към предходния метод на живот елементарно може да докара до назад връщане на килограмите, с които сте отслабнали. На четвъртия ден от диетата, тя е към момента мощна, само че можете да прибавите към нея два, или три варени с кожите картофи, както и парче месо без мазнини и филийка самун.
На петият ден, можете да се върнете към естествения режим на хранене, оставяйки салатата от моркови като част от ежедневното меню. Редовната консумация на салата от моркови може да докара до укрепване на здравината на ноктите, както и до нормализиране на метаболизма, заради огромното количество фибри в морковите.


Нужно е да намалите количеството на сладките и мазните храни. Заменете сладкишите със сушени кайсии и мед.
Диетата с моркови е същинска находка за всички, които желаят да отслабнат 3-5кг и имат нужната мощна воля. Диетата е много спорна за хора, които имат проблеми с чревния тракт, като колити, гастрити и други.
Ако при следване на такава диета получите болки в корема през втория ден, би трябвало да я спрете и да се насочите към друга диета, да вземем за пример такава с плодове и зеленчуци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР