Страхотен коледен подарък ще получат тази година българските фенове на

...
Страхотен коледен подарък ще получат тази година българските фенове на
Коментари Харесай

Гответе се за снукър Коледа с Тръмп vs. Робъртсън в София

Страхотен коледен подарък ще получат тази година българските почитатели на снукъра, защото софийската зала „ Универсиада “ ще бъде сцена на зрелищен показателен мач сред две от най-големите звезди на джентълменския спорт Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън.

Председателят на родната снукър федерация Олег Велинов изясни детайлности за събитието в студиото на Sportal TV. Той и ръководителят на Европейската билярд и снукър асоциация Максим Касис бяха основни настоящи лица в рубриката „ Гостът на Sportal.bg” във връзка семейството ни на Европейското състезание сред 2 и 16 февруари 2018 година. Касис разяснява и акцията на снукъра да стане част от програмата на Олимпийските игри в Париж 2024.

„ Българските почитатели са задоволително удовлетворени от мачовете на Рони О‘Съливан със Стивън Хендри и нямаше да направя този мач (Тръмп – Робъртсън), в случай че не беше пристигнало предлагането от мениджъра им (Джанго Фън). Приех го като знак, че би трябвало да се случи, тъй като той ми сподели, че са свободни на 19 декември, което е рожденият ми ден. Това е прелестен подрък за всички български почитатели на снукъра тъкмо преди Коледа, уповавам се да го оценят.



Мачът е под надпис „ Победителят взима всичко “, тъй като ще има награден фонд, който ще бъде за спечелилия дуела. Ще създадем и забавни игри за феновете в зала „ Универсиада “, а защото мачът ще е незабавно след Шампионата на Обединеното кралство, нищо чудно да гледаме първенеца. Тръмп и Робъртсън също са доста окуражени да се получи чудесно събитие, те снимаха необикновен клип за българските почитатели “, сподели Олег Велинов в студиото на Sportal TV и даде обещание, че аудиторията на Sportal първа ще види въпросния приветственото и надъхващо видео с фрагменти от София на двамата майстори на щеката.

Пълното изявление с Максим Касис и Олег Велинов в рубриката „ Гостът на Sportal.bg” можете да видите във видеото по-долу, а частта с демонстративния мач сред Тръм и Робъртсън се дискутира от 36:26 минута нататък:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР