Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача

...
Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача
Коментари Харесай

Екшън в Стара Загора, обстрел с камъни на рейса на ЦСКА

Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача сред Берое и ЦСКА, написа "Меридиан Мач ". Но става въпрос не за снощната борба на първите тимове, след която "червените " си потеглиха набити, само че на терена. Те завоюваха трагично с 3:2 при гостуването си в среща от елитната юношеска група до 19 година, откакто на два пъти изоставаха в резултата.

Младите гении на "червените " на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион "Локомотив ", защото рейсът им е бил обстрелван с камъни. Това изясни пред изданието треньорът на отбора Даниел Моралес.

"Още по време на мача агитка на домакините от към 20 души стартира да се нервира, явно от положителната ни игра. Напрежението се повиши след края и ни посъветваха да изчакаме до момента в който почитателите си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за конвой. Органите на реда обаче не дойдоха незабавно. С нас въпреки всичко имаше охранители ", изясни треньорът Даниел Моралес.

"Накрая ни споделиха, че ентусиастите ги няма. Качихме се на рейса и едвам изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха почитателите и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма огромни вреди, а никой от тима не пострада ", добави бразилецът.

"Междувременно пристигна патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е прелестно. Момчетата ни са рационални, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато вършат всичко, както би трябвало, резултатите идват ", приключи Моралес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР