Страхът от правителство между ПП и ГЕРБ е предизвикан много

...
Страхът от правителство между ПП и ГЕРБ е предизвикан много
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Трябва да се запази самообладание, страхът от правителство между ПП и ГЕРБ е отпреди изборите

Страхът от държавно управление сред Политическа партия и ГЕРБ е провокиран доста преди изборите. Трябва да се резервира хладнокръвие, първите две сили са създали ход, който ще е добър за България, а към този момент тъмни и невидими сили вършат всичко допустимо, с цел да го предотвратят. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия политологът доцент Светослав Малинов.

Той добави, че опасенията за съставянето на постоянно държавно управление са от много от дълго време и окуражи политиците от двете водещи обединения да довършат започнатото, уточнявайки, че има задоволително насъбран опит по света по отношение на ротационните ръководства.

Първият министър председател, който е контрактуван, е от втората политическа мощ, а това е огромен жест, който демонстрира, че всички са се трансформирали, даже Бойко Борисов. Промяната е реалност. Просто това е единствената формула, която може да проработи в сегашната обстановка, сподели още доцент Малинов.

Експертът обаче подсети, че това е краткотрайно помирение сред Политическа партия и ГЕРБ в името на общия интерес, а не брак за четири години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР