Страхът е напълно естествено човешко състояние. Ако някой ви каже,

...
Страхът е напълно естествено човешко състояние. Ако някой ви каже,
Коментари Харесай

Кой е най-големият страх на всяка ЗОДИЯ?

Страхът е изцяло естествено човешко положение. Ако някой ви каже, че е смел и не съществува нищо, което може да провокира сходна страст в него, не му вярвайте, тъй като не е прям пред вас.

Има хора, които се опасяват от височини, други – от тесни пространства, трети – от инсекти и така нататък Различни са страховете на всяка една зодия. Вътрешният боязън обаче е нещо, за което малко на брой се осмеляват да описват. Предпочитат да го запазят само за себе си.

Днес ще разберете какви са вътрешните страхове на всяка от зодиите.
Ето ги и тях: Овен
Овните се опасяват от непълноценност. Те постоянно желаят да бъдат водачи в живота и в случай че някой не съумее да ги оцени, те са способни да изгубят почва под краката си.
Телец
Телците най-вече се опасяват от неналичия. И мъжете, и дамите Телци са последователи на охолния метод на живот. Ако по някакъв метод това е невероятно, те могат да изпаднат в дълбока меланхолия.
Близнаци
Вътрешният боязън на Близнаците е да не бъдат отхвърлени в живота. Без значение дали става въпрос от сътрудник, началник или друго – това е нещото, което може да ги срине до основи.
Рак  Ето по какъв начин мъжките зодии демонстрират любовта си към нежният пол Ето по какъв начин мъжките зодии демонстрират любовта си към нежният пол
Зодията въздейства на огромна част от характера ни, в това число и на визията ни за обич. Нека забележим какво споделят с нас астролозите, свър...

Ракът е неустойчив, когато стане въпрос за занемаряване. Те в никакъв случай няма да ви споделят за този си боязън, само че помнете, че това би било най-голямото наказване за един Рак.
Лъв
Лъвовете обичат да се движат по свои правила. Ако усетят смяна, която не е наложена от тях самите, ще се почувстват несигурни и непълноценни – усеща, които не са присъщи за Лъвовете.
Дева
Девите цялостен живот се борят и едно от нещата, които се пробват да реализират, е да се потвърдят пред останалите. Ако не съумеят, ще са безпределно нещастни.
Везни
Везните се опасяват от самотата. За тях е доста значимо човек да бъде заобиколен от хора.

Скорпион  3-те зодии, които им идва от вътрешната страна да ви побъркат с обич 3-те зодии, които им идва от вътрешната страна да ви побъркат с обич
Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в тях по един или различен метод, само че астролозите разграничават 3 зодии, които са най-хубави в...

Скорпионите не одобряват загубите в живота си и може би това е повода да се опасяват най-вече от тях.
Стрелец
Стрелците постоянно са успявали да управляват живота си и протичащото се в него. Ако в даден миг изтърван нещата, това ще ги накара да се почувстват оскъдни.
Козирог
Козирозите имат висока оценка за себе си и постоянно робуват на патриархалния морал. Те се опасяват най-вече от това останалите да не им дадат ниска оценка.
Водолей
Водолеят се опасява да не се почувства беззащитен. Това са хора, привикнали сами да се изправят пред компликациите в живота и едно сходно прочувствено положение би ги предиздвикало да се усещат на дъното.
Риби
Рибите се опасяват най-вече от това да не се трансфорат в уязвими персони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР