Страхът, че може да изплаши хората с естествения си външен

...
Страхът, че може да изплаши хората с естествения си външен
Коментари Харесай

На Златка Димитрова й трябват 2 часа сутрин, за да заприлича на жена!

Страхът, че може да изплаши хората с естествения си външен тип, кара Златка Димитрова да става всяка заран в 5 ч. Тя излиза със сина си към 7 ч., с цел да го закара на учебно заведение, само че й трябват 2 часа да се подготви за излизането.

По всичко проличава, че тези 2 часа тя ги прекарва съвсем напълно в гримиране. Черната Златка не си разрешава да се покаже без грим, изключително откакто навърши 35 година и стартира скоростно да се състарява.

Според мнозина обаче гримът е единственото средство, посредством което Злати съумява да наподобява на жена, откакто си деформира тялото във фитнеса. През последните години тя натрупа доста мускулна маса, която я кара да наподобява все по-мъжествена.

С тези мускули, целия този грим по лицето и татуировките по места от тялото, присъщи за мъжете, Златка Димитрова е замязяла на транссексуална жена. Няма и помен от плеймейтката, която беше преди 15 години.

В момента Злати живее със сина си в Бургас. Тя се завърна в родния си град, откакто всички мъже я натириха. Няма желание да се връща в столицата, щом е записала детето на учебно заведение в морския град.

При Черната Златка обаче нищо не е несъмнено. Може на следващия ден да й хрумне да се върне в София. Това зависи от това дали ще се хване още някой паралия на въдицата й.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР