Страх и ужас сковаха "Фермата", след като един от участниците

...
Страх и ужас сковаха "Фермата", след като един от участниците
Коментари Харесай

Участник падна от три метра във Фермата

Страх и смут сковаха "Фермата ", откакто един от участниците падна от близо три метра и съществено се нарани. По време на изключителния двубой, който се организира под пороен дъжд, строителят Георги се подхлъзна, полетя от върха на въжена стена, строполи се на Арената и се удари грубо. Въпреки напрежението и болката, той се изправи и продължи да се състезава против артиста Кирил, само че беше надвит от него в първия от серията конфликти.

 undefined

 undefined

След края на борбата Георги се почувства зле. На Арената незабавно дойде доктор, прегледа го и подреди участникът да бъде закаран в болница. „ осъществените първични проучвания и обзор стана ясно, че Георги е в положително общо положение, контактен е и в схващане, само че беше подложен под наблюдаване “, разяснява началникът на Спешно поделение на „ Софиямед “ доктор Иван Христов.

От лечебното заведение обясниха, че пациентът е получил строшаване на лицевата кост, фрактури на ребра и мозъчно разтърсване, само че, за наслада, няма фрактури на черепните кости и увеждания на мозъка.
От предаването ще оповестят на следващия ден дали Георги ще продължи във „ Фермата “ или това ще е краят на неговото присъединяване....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР