Страдате ли от постоянен прилив на негативна енергия? Или сещате

...
Страдате ли от постоянен прилив на негативна енергия? Или сещате
Коментари Харесай

Зодиите, които са пълни с негативна енергия

Страдате ли от непрекъснат прилив на отрицателна сила? Или сещате ли се за човек, който хвърля светлина върху всяка тематика от негативна позиция? Е, всички познаваме черноглед в живота си, който непрекъснато акцентира нещо неприятно. Той постоянно се оплаква, без значение от какво.

Няма подозрение, че част от всички нас от време на време попадат в капан в тъмна отрицателна сила. Според астрологията обаче, някои хора минават през прекаленост в това отношение. Това основава ужасна среда и даже могат да предадат неприятното си въодушевление на други. Такива хора постоянно хвърлят обвинявания и работят безсрамно. Те са извънредно нездравословни за тяхното психическо и физическо здраве, както и за близките. Постепенно тези хора остават без другари, тъй като никой не желае някой да изяснява по какъв начин нещата ще се развият по най- неприятния метод.

Прочетете идващите редове, с цел да разберете кои са тези хора:

Скорпион

Скорпионите, защото символизират водната буря, одобряват нещата прекомерно персонално. Те не престават да мислят за случилото се, създавайки подправени сюжети в главата си. Освен това страстите им са доста интензивни и елементарно може да се предадат на другите. Те са завладяващи и мъчно преодоляват възприятията си. В резултат на това те държат непрекъсната. Тя може да провокира детонация. Неспособността им да се оправят с сложни обстановки е различен фактор, който развива тези неприятни трептения в тях. Ако имате Скорпион в живота си, не забравяйте да го поддържате благополучен. Научете се да се справяте бързо с измененията в настроението му, с цел да се освободите от неприятна среда. Тези хора би трябвало да са заобиколени от позитивизъм, с цел да не прегреят и да стартират още веднъж да мислят отрицателно.

Козирог

Под въздействието на астралния детайл на земята, този знак е корав като канара и е много сложен за ръководство. Това е по този начин, тъй като Козирозите обожават драмата и постоянно търсят шансове да разкрият неприятните неща пред другите. Тъй като са нетърпеливи по природа. Бързо реагират на всичко, без даже да се замислят два пъти. Това прави личността им не толкоз деликатна. Те мислят доста по-малко и бърборят за всичко, когато са изпълнени с неприятни трептения. Обърнете внимание на отношението и държанието на Козирог, с цел да намалите предаването на отрицателна сила. Опитайте се да го държите в рамките на. Покажете му, че всичко има добра страна и няма смисъл от това да мисли най-лошото.

Рак

Отрицателната сила на Рака се извлича от вътрешната страна. Тези хора в никакъв случай не са удовлетворени от себе си и не престават да мислят за нещата, които е невероятно да реализират. Това внася демотивиращи трептения в тях. Освен това Раците не имат никакво самочувствие и считат, че не са почтени за положителни неща. Не забравяйте да следите дейностите на Рак. Те могат елементарно да трансферират своята отрицателна сила на вас или на някой различен ваш непосредствен.

Риби

Хората с тази зодия остават единаци и постоянно прекъсват взаимоотношенията си с другите. Да останеш в границите на личните си граници не е неприятно нещо. Когато обаче това се удължи за нескончаем интервал от време, тогава може да се трансформира в нездравословно отношение. В същото време това  оказва въздействие върху мисленето. Прекалената мистериозност може да докара до измисляне на неща, които даже не съществуват. Това може да бъде голямо отбиване за психологичното здраве и сетивата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР