Стойността на криптовалутата в неделя продължи да спада и в

...
Стойността на криптовалутата в неделя продължи да спада и в
Коментари Харесай

Биткойна загуби над11 % от стойността си в неделя


Стойността на криптовалутата в неделя продължи да спада и в късните следобедни часове се търгува под равнището от 4 хиляди $. Според профилирания портал Coindesl в обедните часове биткойна струваше 3534 $. Това значи спад на биткойна за ден от порядъка на 17 %.
По данни на портала CoinMarketCap, изчисляващ междинната цена за повече от 20 тържища, след 18 часа българско време цената на биткойна остава под 4 хиляди $ – 3,796 хиляди $. Спадът е 11,32 %.

С над 10 % се срина цената и на другите криптовалути. Така да вземем за пример криптовалутата Eyhereum спада с 9,78 % - до 109,94 $. Сривът е забележителен при Bitcoin Cash е доста – 17,98 % - до 168,17 $, сочат данните.

Капитализацията на пазара на криптовалута е за 121, 653 милиарда $, като каузи на биткойна, като каузи на биткойна е 54,3 %.

От декември 2017 година, когато биткойна реализира пиковото си равнище от съвсем 20 хиляди $, криптовалутата непрестанно губи от цената си. През февруари падна под 6 хиляди $, като тогава анализаторите свързаха спада с опасенията, свързани със възбраната на Китай за майнинг на биткойна, а също по този начин и със възбраната на американските банки за потребление на кредитни карти за покупка на биткойни и почналите процеси на контролиране на пазара на криптовалута. Напоследък вложителите не чертаят положителни вероятности пред криптовалутата.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР