Стойността на биткойна продължава да спада. Криптовалутата през ноември загуби

...
Стойността на биткойна продължава да спада. Криптовалутата през ноември загуби
Коментари Харесай

Биткойнът поевтинява с нови 11 % и се търгува при ниво от 3,4 хил. долара


Стойността на биткойна продължава да спада. Криптовалутата през ноември загуби съвсем една трета от цената си. Инвеститорите реагират на новината на борсовия регулатор във връзка основаването на капиталов фонд за търгуваната на борсата криптовалута (ETF).

Според данните на CoinMarketCap, отчитащ междинната цена за повече от 20 тържища, тази заран биткойнът поевтинява с 11,15 % - до 3,429 хиляди $. На борсата Binance биткойнът се намали с 8,62 % - до 3,415 хиляди $. През ноември биткойна загуби над 36 % от цената си.

Значително се намаляват и другите криптовалута. Така да вземем за пример известната Ethereum спада с 15,18 % - до 87,63 $. С 15,07 % понижава и цената на Bitcoim Cash – до 106,96 $.

Капитализацията на пазара на криптовалути по данни на CoinMarketCap е 108, 63 милиарда $, като каузи на биткойна на пазара на криптовалута към настоящя момен е от порядъка на 55,0%.

Ноември бе най-тежкият за пазара на криптовалути. Тогава цената на биткойна падна първо под 5 хиляди $, а след това и под 4 хиляди Според наблюдаващите сега биткойна се търгува на най-ниското равнище от септември 2017 година

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР