Стоян Михалев от Демократична България заяви в студиото на NOVA,

...
Стоян Михалев от Демократична България заяви в студиото на NOVA,
Коментари Харесай

Без ДБ е по-малка вероятността ПП да вземат първи мандат


Стоян Михалев от „ Демократична България ” съобщи в студиото на NOVA, че защото към този момент е даден отговор, че няма да се явят дружно с Политическа партия, предизборна коалиция няма да има. „ Със сигурност социологията демонстрира, че когато се явим поотделно, вероятността Политическа партия да вземат първи мандат е доста по-малка. Избирателите, които желаеха да бъде реформирана страната и да бъде спряно феодализираното ръководство на Борисов на всички равнища, ясно ни споделиха, че ще ни поддържат, в случай че сме дружно, явно и социологията го удостоверява. ”, уточни Михалев.

„ Ние предложихме да се явим дружно и на предните избори, тогава също от Политическа партия отхвърлиха, т.е. ние сме доста поредни в тези стратегически цели. Много преди  да съществува " ", тематиките за промяна в правораздаването бяха сложени тъкмо от нас. Специализираните съдилища и прокуратурата бяха отстранени. Ние направихме големи старания и намерихме поддръжка за тематики от национално значение отвън управническата коалиция. Ключова за нас е енергийната самостоятелност  на България. Тръбите, които идват в България от Русия- по тях не тече газ, тече корупция. Тяхната цел е радикално друга от това да обезпечи нашата енергийна самостоятелност. Тяхната цел е да корумпира тук средата, с цел да може да има подчинени политически планове на Кремъл, които да обслужват интереса на Путин. Борисов 11 години не си мръдна пръста, за да направи нещо за реверсивната връзка към Гърция, а за т.нар „ Руски поток ” за няколко месеца се случиха нещата. ”, съобщи Михалев.

По мотив контракта с „ Газпром ”, Михалев уточни, че България не се е отказала от него, а съветската страна е нарушила  контракта и газоподаването към България, в случай, че има неизтекъл контракт. „ Този газ има политическа цена. Кремъл лимитира газоподаването за Европа, надявайки се да я притисне, с цел да може тя да махне глобите към Русия  и ред други политически задания да се случат. България не е сериозен консуматор на газ. Основната причина да приказваме сега за газа е неговата липса, не е цената. Ние имахме ръководство 11 години в лицето на, която спираше опциите да се диферсифицират нашите източници, това е една от аргументите ние да не бъдем допускани до Шенгенското пространство. Най-важното е да спрем разграбването и корупционния модел, с цел да могат българските жители да видят смисъл да се развиват тук в България  и да дават голям принос от себе си, тъй като най-важният капитал е човешкият капитал ”, уточни Михалев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР