Стоян Кадифчин е четвърто ново попълнение на Миньор за втория

...
Стоян Кадифчин е четвърто ново попълнение на Миньор за втория
Коментари Харесай

Миньор Пк с четвърто ново попълнение

Стоян Кадифчин е четвърто ново попълнение на Миньор за втория дял от шампионата в Югозападната Трета лига. 25-годишният полузащитник се контракти с управлението на перничани и подписа контракт с отбора, воден от Николай Тодоров - Кайзера.

В кариерата си Кадифчин е носил екипите на Ботев (Пловдив), Несебър и Банско, а през есента бе в състава на Локомотив (София). От " Надежда " обаче го освободиха преди дни.

Кадифчин е вътрешен халф и с привличането му в Миньор се надяват да засилят конкуренцията и класата в средата на терена.

През зимната пауза Миньор към този момент си обезпечи услугите на още трима състезатели, натрупали мачове в професионалния футбол - Виктор Райчев, Денил Селимински и Майк Кръстев. С подбора на опитни футболисти перничани се надяват с изключение на да вдигнат равнището за пролетта и да изградят гръбнака за идващия сезон.

„ Радвам се, че пристигам в тим с обичаи като Миньор. Надяваме се да радваме почитателите с положителни игри ", сподели най-новото попълнение на перничани.

Очаква се до началото на подготовката към клуба да бъдат привлечени най-малко още трима нови футболисти, с които се водят диалози.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР