Стоян Ангелов от Сандански бе наказан с лишаване от свобода

...
Стоян Ангелов от Сандански бе наказан с лишаване от свобода
Коментари Харесай

Строител от Сандански с рекорд на пътя, но го наказаха лошо!

Стоян Ангелов от Сандански бе осъден с отнемане от независимост за половин година, което наказване се отсрочва за период от три години и половина, санкция в размер на 200 лв. и отнемане от право да ръководи МПС за период от една година за шофиране след приложимост на алкохол.

В правосъдна зала Ангелов признал, че на 8 август тази година е дръзнал да ръководи лек автомобил „ Ауди” с рекордните 3.23 промила алкохол в кръвта, потвърдено с техническо средство дрегер. Наказанието наложи арбитър Иван Филчев, който утвърди постигнатото съглашение сред нарушителя Ст. Ангелов и прокуратурата.

Наказанието влиза в действие в деня на произнасянето му с дата от през вчерашния ден. Това е второ нарушаване на служащия в строителна компания в Сандански Ст. Ангелов, което натежа за налагане на присъда отнемане от независимост.

За първото му е наложено административно наказване отнемане от право да ръководи за период от една година, което нарушаване към момента не е изтекло, то е с дата 10 септември 2016 година, наложено от Районен съд – Сандански.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР