Стоях с един продуцент в офиса му, докато той ми

...
Стоях с един продуцент в офиса му, докато той ми
Коментари Харесай

Кой е продуцентът, притискал Шарън Стоун да спи със свой колега

" Стоях с един продуцент в офиса му, до момента в който той ми обясняваше за какво би трябвало да блъскам моя сътрудник, с цел да можем да имаме химия на екрана. По негово време той правеше обич с Ава Гарднър на екрана и това беше толкоз сензационно ", написа Шарън Стоун в записките си от 2021 година " Красотата да обичаш два пъти ".
 Шарън Стоун с самопризнание, че е била обект на полов тормоз
И Шарън Стоун си призна

Травмиращият спомен на актрисата отпреди 40 години

Няколко години по-късно Шарън Стоун явно е подготвена да разкрие самоличността на продуцента, който я е притиснал да прави секс с сътрудник, както и артиста, с който е била принудена да стане интимна, с цел да усъвършенства еротичните им подиуми на екрана.

Разбираме, че продуцентът е Робърт Евънс, артистът е братът на Алек Болдуин - Уилям, а филмът е " Сливър " от 1993 година Евънс, който умря през 2019 година, е продуцент и на " Китайският квартал ", " Котън клъб ", " Кръстникът ", " Великият Гетсби " и доста други известни филми, като оглавява и филмовото студио Paramount години наред.

" Сливър " е идващият филм на Шарън, след големия триумф на шлагера от миналата година " Първичен инстинкт ". Говорейки в подкаста на Луи Теру, актрисата споделя: " Те чакаха да направя идващия голям шлагер и ми дадоха утвърждение за кастинг и всички останали одобрения. Но по-късно, когато пристигна време да работя, да предпочитам хора и така нататък, в действителност тотално подцениха предложенията ми. Тогава, от горната страна на всичко, започнаха да се пробват да ме обвинят за грешките си и направиха ужасни неточности в метода, по който наеха режисьори и артисти. "
 Шарън Стоун за цената на славата и за живота, който желае да живее
Да си прочут е скъпо наслаждение - даже и за Шарън Стоун

Колкото повече имаш, толкоз повече даваш

Според Шарън Стоун някогашният артист, трансформирал се в продуцент, Робърт Евънс я е извикал от снимачната площадка в офиса си, с цел да я помоли да спи с основния артист - в тази ситуация Уилям Болдуин. " Той ме повика в офиса си. И до момента в който интензивно се разхождаше напред-назад, стартира да ми изяснява, че е спал с Ава Гарднър и аз би трябвало да дремя с Били Болдуин, тъй като в случай че дремя с Били Болдуин, представянето му щяло да се усъвършенства. "

Актрисата продължава с думите, че явно са имали потребност Уилям Болдуин усъвършенства представянето си във кино лентата, тъй като съгласно Евънс това е бил главният проблем.

" По думите му, в случай че дремя с Били, ще имаме химия на екрана. И в случай че просто правех секс с него, тогава това щеше да избави кино лентата ", споделя още Шарън Стоун, като добавя: " Истинският проблем с кино лентата бях аз - бях толкоз напрегната, разочарована и неудовлетворена, просто тъй като никой не ме слушаше за нищо. "
 Шарън Стоун с рядка фотография на 23-годишния си наследник Роан Джоузеф
Как наподобява най-големият наследник на Шарън Стоун

Роан Джоузеф е към този момент на 23

Шарън Стоун споделя, че когато чува настояването на продуцента, просто си мисли по какъв начин той не е прочел листата с артисти, които тя е предложила за ролята на Болдуин.

" Не трябваше да блъскам Майкъл Дъглас, с цел да се получи химията ни в " Първичен инстинкт ", просто тъй като Майк беше добър, знаеше по какъв начин да каже всяка една имитация и знаеше какво да направи, с цел да получат нещата посред ни. Мислех си: " И какво? От актриса в този момент внезапно съм в бизнеса с " би трябвало да блъскам хората ". "

приключва с думите, че " Сливър " въпреки и да не се е показал според очакванията, въпреки всичко е събрал 280 милиона в боксофиса тогава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР