Стотици стилни гости се насладиха на грандиозния финал на Summer

...
Стотици стилни гости се насладиха на грандиозния финал на Summer
Коментари Харесай

Грандиозен моден финал на Summer Fashion Weekend 2023

Стотици стилни посетители се любуваха на грандиозния край на Summer Fashion Weekend 2023. Вечерта започва с Даниела Неделчева, уредници са Dinevi Group и Мария Бонева - продуцент на събитието и съсобственик на Code Fashion TV.

 

Двете се обърнаха към сътрудниците, гостите и дизайнерите и им благодариха за доверието тези 5 години и че избират българската мода и Черноморие. Модните дефилета откри DIKA с сбирка за мощната модерна жена със забързано всекидневие.

 

Brilliantin, формален представител на Sherri Hill за България за поредна година предложиха невероятни блестящи модели публични рокли. MIMO бяха подготвили сбирка бански и плажно облекло в атрактивни летни принтове. Новият български бранд Мома Belle показаха блестяща серия от огърлици с камъни и италиански ръчно плетени детайли. Belletristic заредиха публиката с голяма доза летни пристрастености.

 

Кожено царство бяха заложили на стилни модели кожени палта и якета, които да ни топлят през студените месеци. Брандът HristoS сподели своите оферти шапки и шапки за лятото. Tailor Atelier презентираха блестяща сбирка публични рокли с атрактивни кройки и линии. Студентката по мода Моника Косева и нейният бранд Mikka Kosseva бяха заложили на haute couture линия с впечатляващи модели за дамите. Финалът бе повече от величествен.

 

Под звуците на гласа на Янка Рупкина,  Antony Langountin показа сбирка, особено основана за Kashmir Wellness and Spa Velingrad. Тя бе въодушевена от кукерските костюми от цяла България. Двете вечери от Kashmir подариха два първокласни подаръка. Певиците Яна Чакалска и Нина се погрижиха за музикалната стратегия. Гостите още веднъж се любуваха на последните модели коли Mercedes-Benz от Силвър Стар и най-новите смарт телефони на Samsung България. Fashion Street още веднъж се препълни с посетители на Марината и събитието, с цел да си купят извънредни модели от марките и дизайнерите. Класни питиета, доста музика и въодушевление закриха най-голямото фешън събитие на лятото.

 

Камерата на Code Fashion TV срещна на аления килим Динко и Йордан Диневи, Милена Шаркова и Лъчезар Петров, адв. Биляна Тончева пристигна в компанията на над 20 бизнес дами, Меги Савова, Нина Никол, доста селебрити звезди и задгранични посетители.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР