Стотици руски туристи останаха блокирани с часове на летището в

...
Стотици руски туристи останаха блокирани с часове на летището в
Коментари Харесай

Забавени пътници на летището в Бургас окупираха офиса на превозвача

Стотици съветски туристи останаха блокирани с часове на летището в Бургас, откакто полетите на „ България еър “ до Москва и до Санкт Петербург бяха отсрочени.

Някои от тях чакаха от 4 ч. сутринта.

Изнервени от престоя и неналичието на информация, част от пасажерите окупираха офиса на превозвача.

„ Много е горещо, можеха най-малко климатиците да включат! Детска стая няма! Място за хранене няма, храна няма, информация няма! Нищо няма! “, възмути се един от пасажерите – Сергей Герилин.

„ Детето се усеща зле, горещо му е, плаче. Иска да яде, да спи. Аз съм подготвена да се прибера за моя сметка до хотела, само че никой не ни споделя в какъв брой часа ще има аероплан “, сподели Юлия Сорокина.

По телефона от превозвача обясниха, че причина за закъснението за полета за Санкт Петербург е щета в самолета, което постанова смяна в разписанието. Полетите за Москва пък закъснявали поради неприятно време там.

„ Ако времето в Москва беше неприятно, и другите компании нямаше да летят. Виждаме, че към този момент четвърти аероплан за Москва излетява, единствено ние стоим “, разяснява обаче Сорокина.

„ Пети път пренастройват часа за потегляне. Просто е извънредно! Раздават тук едни кроасани и стоим и чакаме. Няма кой да ни подаде действителна и съответна информация по кое време ще тръгнем, с какво ще тръгнем! Искам да се обърна към посланика, с цел да диря отбрана от „ България еър! “, разяснява и Валентин Дойчинов.

Късно вечерта от превозвача дадоха обещание бременните дами и фамилиите с деца да бъдат пренасочени към други полети. За останалите били обезпечени храна, хотел и безвъзмезден превоз. Както и информация на уеб страницата на компанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР