Стотици на едно от най-натоварените летища в бяха отменени във

...
Стотици на едно от най-натоварените летища в бяха отменени във
Коментари Харесай

Половината полети на летището в Шанхай са отменени заради COVID-19

Стотици на едно от най-натоварените летища в бяха анулирани във вторник, до момента в който Шанхай се надпреварваше да сложи под надзор огнището на локалния. Новината съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Здравните чиновници са тествали хиляди чиновници на интернационалното летище Пудонг, защото дребния брой от случаи на COVID-19 в града е обвързван с няколко души, обработващи товара. Китай - където вирусът се появи за първи път в края на предходната година - значително сложи пандемията под надзор посредством ограничавания за пътешестване и блокировки, само че в този момент се бори с редица вътрешни огнища в разнообразни градове.
 Съединени американски щати приготвят възбрана на полети на китайски превозвачи Съединени американски щати приготвят възбрана на полети на китайски превозвачи
Администрацията на президента Доналд Тръмп възнамерява да забрани на китайските пътнически превозвачи полети до Съединени американски щати от средата на юни, така...
Този месец Шанхай заяви за седем локални инфекции, свързани с летището, като множеството случаи са открити през последните няколко дни. Избухването докара до предоставяне на пробна имунизация на високорискови служащи в туристическия център, която Китай към този момент дава на държавни чиновници, учещи в чужбина студенти и съществени служащи, заминаващи в чужбина от юли.
Във вторник данните от компанията за данни VariFlight демонстрират, че над 500 полета от летище Пудонг са били анулирани - съвсем половината от плануваните полети за деня. Почти половината от плануваните входящи полети също бяха анулирани.
Почти половината от всички постоянни полети бяха анулирани и на интернационалното летище Тиендзин, северно пристанищно градче, което също тества към 2,6 милиона души в опит да сложи под надзор локален клъстер. Оттам оповестяват за пет локални случая в събота и още един във вторник.
Китай организира акции за всеобщ скрининг в отговор на появяването на локални случаи на ковид, като в някои случаи събира тестови проби от цели области или градове. През последните дни управляващите насочиха вниманието си към внасяни замразени храни и други входящи колета, които бяха упрекнати за възраждането на локалните инфекции.
 Карантина в китайски град поради открити два случая на COVID-19 Карантина в китайски град поради открити два случая на COVID-19
Китайските управляващи вкараха карантина в град Манчули (автономна област Вътрешна Монголия, Североизточен Китай), ситуиран на границата...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР