Стотици коментари във Фейсбук предизвика участието на Василена Димитрова в

...
Стотици коментари във Фейсбук предизвика участието на Василена Димитрова в
Коментари Харесай

Подсказва ли Билалов на красивите жени в Стани богат?

Стотици мнения във Facebook провокира присъединяване на Василена Димитрова в " Стани богат ", което бе излъчено преди десетина дни в ефира на bTV. Голяма част от феновете счятат, че младата дама е нямала потенциал да се изявява в сходно предаване.

Други я пазят с претекста, че терзанието в такива случаи играе доста огромна роля. Не липсват и такива, които намерено упрекват водещия Михаил Билалов, че е подсказвал и е оказал помощ на участничката да стигне по-напред в играта.

Ето и дребна част от мненията:

- От втория въпрос нататък беше доста неуверена. Добре, че водещият помагаше и стигна относително надалеч с оглед тази несигурност. Голям е контрастът с момчето преди нея.

- Все няма концепция горката! Ами защо си седнала там, момиче?!

- Не мога да схвана какъв е смисълът да се подпират сходни участници, а хора с очевадно много по-големи умствени благоприятни условия като предходния участник да не се радват на такава помощ от водещия. Определено прави неприятно усещане, освен това тази наклонност е още като беше в Българска национална телевизия предаването. Нищо срещу момичето, само че и 500 лева са й доста за играта, която сподели. Но при нея имаше " Успокой се, намерения, но тъкмо този жокер ли е най-удачен ". При момчето от Българска академия на науките: " Маркираш ли? Реши ли? " Няма " но намерения ", няма " сигурен ли си "... Показателно за мястото в нашето общество на учените и на кифлите. Разбирам, че предаването няма интерес да раздава огромни суми постоянно, само че да гледаме нонстоп въпроси най-много до 1000-1500 лева.. Така няма да се усили аудиторията.

- Добре си е момичето - на всеки се случва да се тормози и да не успее да се концентрира на място. Познанията и областите, в които тя учи и е мощна, може би са напълно други - не я съдете по този начин грозно!! Едва ли всички смеещи се ще сте толкоз велики там, на стола... Българинът е доста добър в това да се подиграва, изключително от дивана! Бъдете по-позитивни!

- Но пък Билалов се скъса да подсказва

- Тази Билалов я извлачи до тук! Много зле! Само красота не стига за това предаване.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР