Стотици граждани от посрещнаха бурно подкрепения от ГЕРБ кандидат-президент проф.

...
Стотици граждани от посрещнаха бурно подкрепения от ГЕРБ кандидат-президент проф.
Коментари Харесай

Проф. Герджиков бурно посрещнат от стотици граждани във Видин: Служебното правителство изпада в паника! Не разбирам защо всички кандидат-президенти трябва да излезем в неплатен отпуск, а Радев продължава да е действащ президент и всеки ден е в новините

Стотици жители от посрещнаха бурно подкрепения от ГЕРБ кандидат-президент проф. Анастас Герджиков. По време на предизборна среща в северозападния град проф. и претендентът за вицепрезидент полк. Невяна Митева желаеха доверието на видинчани на идните избори на 14 ноември.

" Един претендент за президент не би трябвало да има стратегия, тъй като няма да ръководи страната като министър-председател, не е част от изпълнителната власт, само че дълбоката рецесия, в която изпаднахме, изисква всеки да уточни ограниченията, които вижда за излаз от нея ", разяснява пред жителите проф. Герджиков.
свързани новини11039преди 29 минути68343на 25.10.2021
" Очевидна е рецесията, откакто трети път се явяваме на избори. Очевидно е, че два пъти не успяхме да излъчим работещ парламент и работещо държавно управление и това спъва всички държавни институции ", безапелационен е ректорът на Софийския университет.

" През последните 6 месеца видяхме по какъв начин могат да хвърлят сред нас голям брой разграничителни линии. Нека се съсредоточим върху това, което ни сплотява ", добави кандидат-президентът и изиска след изборите да се сформира работещо постоянно държавно управление.

По думите му служебното държавно управление е обезпокоеното и изпада в суматоха.

" Г-н Радев е поканил през вчерашния ден няколко институции, в това число и ЦИК за изборите. Това е меко казано необичайно, тъй като има служебно държавно управление, назначено от него, чиято цел е да провежда изборите. Това е изключително неприятно, тъй като президентът е и претендент за президент. Не разбирам за какво всички ние като кандидат-президенти би трябвало да излезем в неплатен отпуск, а настоящият президент продължава в този един месец да работи и всеки ден е в новините ", възмути се проф. и заключи, че прави чест на ЦИК, че са отказали такава среща.
свързани новини31224на 25.10.2021
ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА РЕЧ НА ПРОФ. ВЪВ
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР