Стотици фенове на Hairy Bikers излязоха по улиците, за да

...
Стотици фенове на Hairy Bikers излязоха по улиците, за да
Коментари Харесай

Дейв Майърс беше почетен с каране на мотоциклети от стотици души, докато Si King споделя вълнуващо изявление

Стотици почитатели на Hairy Bikers излязоха по улиците, с цел да отдадат респект на Дейв Майърс, който трагично умря, откакто загуби борбата си с рака през февруари.

Дейв умря през февруари, откакто загуби борбата си с рака на 66-годишна възраст. И в този момент, в памет на живота му, голям брой мотористи излязоха по улиците, с цел да отдадат респект на симпатичната телевизионна звезда. Организирано от Пол Куигли и неговата организация Biker Escorts Източен Йоркшир, почитта стартира в Бевърли, Източен Йоркшир, и приключи на 75 благи в Скарбъроу, като стотици взеха присъединяване в чест на Дейв.

Facebook страница за събитие отбелязва, че пътуването би трябвало да бъде проведено и локалната полиция е осведомена. Също по този начин се споделя, че чакат вероятно до 3000 велосипеда да вземат участие заради интереса, изразен на страницата на събитието.

И Si King показа благодарността си в обществените медии, до момента в който той и фамилията на Дейв бяха изумени от демонстрация на поддръжка. Той написа: „ Съобщение до всички...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР