Стопкадри Нови ТвСиноптичката Никол Станкулова обяви, че днес валежите ще

...
Стопкадри Нови ТвСиноптичката Никол Станкулова обяви, че днес валежите ще
Коментари Харесай

Синоптичката Никол обеща слънчево време и температури до 25 градуса

Стопкадри Нови Тв

Синоптичката Никол Станкулова разгласи, че през днешния ден преваляванията ще продължат, само че от на следващия ден времето още веднъж ще е слънчево и топло.

„ Дне с сумерен северен вятър в страната ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще доближават към 15 градуса във високите западни полета, а в североизточните региони до 20-21 градуса. През целия ден ще се задържи най-вече облачно и тъмно, с превалявания от осъществени количества до 15-20 литра на квадратен метър в часовете до обяд. Следобед преваляванията последователно ще отслабват и стопират, а късно следобяд над североизточните региони слънцето въпреки всичко ще успее да се покаже “, сподели Никол по Нова Тв.



„ По Черноморието ще остане много облачно, с превалявания. Малко слънце може да има единствено по северното крайбрежие, вятърът ще бъде сдържан и студен от североизток и ще задържа температурите на въздуха до 18-19 градуса. Температурата на морската вода ще е към 15-16 “, добави Никол.



„ Оосезаемно захлаждане ще настъпи и в планините, като над 2200 метра температурите ще останат негативни през целия ден. Времето ще бъде облачно и мъгливо с превалявания от дъжд и от сняг, а по върховете ще се натрупа и нова снежна завивка. От петък до края на тази седмица най-сетне ще се радваме на повече слънце. Кратки дъждове се чакат следобяд, основно в планините и Източна България. Температурите ще се покачват и оптималните към този момент ще доближават от 20 до 25 градуса “, сподели още Никол Станкулова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР