Стопкадри Нова ТвПуснаха първи снимки на Володимир Зеленски в София.На

...
Стопкадри Нова ТвПуснаха първи снимки на Володимир Зеленски в София.На
Коментари Харесай

Зеленски с първи думи в София

Стопкадри Нова Тв

Пуснаха първи фотоси на Володимир Зеленски в София.



На първата от тях президентът на Украйна слиза от самолета на летището, а по-късно се ръкува с вицепремиера Мария Габриел, която го посрещна.



Очаквано, Зеленски е облечен в камуфлажни облекла.

Той върви с тях при всяка своя публична аудиенция, с цел да демонстрира, че страната му е във война и се сънароднците му се борят да оцелеят, откакто бяха нападнати.



Поради тази причина Зеленски смъкна костюма и вратовръзката, и се явява в камуфлажно облекло при всяко посещаване зад граница.

Днешното му е 17-о, откогато стартира войната на 24 февруари предходната година, и второ в страна от източния фланг на НАТО по-късно в Полша.

Разбра се още, че Зеленски няма да посети българския парламент, само че ще беседва с водачите на парламентарно показаните партии.

След дни на спекулации и конспирации дали ще пристигна у нас украинският президент Володимир Зеленски, отговорът е към този момент явен. Малко след 12:00 ч. той кацна на Летище София. 

Украинският президент дойде от Кишинев в София с българския правителствен самолет „ Еърбъс ” А-319.

Той бе посрещнат от вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел, съобщи Вести и Нова тв.

" Ще проведа задълбочени договаряния с премиера Николай Денков, ще се срещна с президента Румен Радев, държавни чиновници, парламентаристи, политици, публицисти. Отбранителна поддръжка, евроатлантическа интеграция на Украйна, среща на НАТО, гаранции за сигурност и използване на Формулата на мира ", написа той в Twitter. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР