Стопкадри Нова ТвПротестът на работниците и синдикалните членове на енергийния

...
Стопкадри Нова ТвПротестът на работниците и синдикалните членове на енергийния
Коментари Харесай

Протестиращ: Оставаме на пътя, доката слугата Денков не започне да работи за народа

Стопкадри Нова Тв

Протестът на служащите и синдикалните членове на енергийния комплекс „ Марица-Изток “ се разгаря.

Недоволните стопираха придвижването в поредност основни пътни сектори, основно в югоизточната част на страната.

Блокади са проведени на Прохода на Републиката Подбалканския път, автомагистрала Тракия, както и край Русе.

Подбалканския път София Бургас е затворен от близо час, като придвижването не се реализира по никакъв метод, няма и от кое място да бъде отбит маршрута на пътуващите. Затворен напълно за придвижване е и Проходът на републиката, като там към този момент са километрични опашките с тежкотоварни камиони, съобщи репортерът на Нова Тв Жоро Манев.

Няма опция за напредване, отпреди близо час и половина е затворена и автомагистрала „ Тракия “ край Стара Загора затворени са и двете платна за придвижване. Изобщо, парализирано е придвижването в цялата страна. Протестиращите обявиха, че към този миг нямат краен час на блокадите. Единственото, което може да ги спре, е отдръпването на точката от Министерски съвет, където би трябвало да се гледа новия териториален проекта за въглищните централи, добави Манев.

Тука ще бъдем, до момента в който нашият прислужник господин Денков и целия кабинет, който ние сме избрали, ние сме го назначили и ние му даваме заплатата, да разбере, че той би трябвало да работи единствено и само в полза на българския народ, сподели протестиращ.



Това са 100 000 български фамилии, хиляди български деца, майки татковци. Това е поминъкът на южния район - Стара Загора, Хасково, Сливен, Ямбол. Но това е най-малкият проблем на фона на загубата на народен суверенитет, тъй като без енергетика няма национална сигурност, съобщи различен неудовлетворен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР