Стопкадри Нова ТвПолитолог смята, че в ГЕРБ има напрежение преди

...
Стопкадри Нова ТвПолитолог смята, че в ГЕРБ има напрежение преди
Коментари Харесай

Политолог: Ситуацията в ГЕРБ е тревожна

Стопкадри Нова Тв

Политолог счита, че в ГЕРБ има напрежение преди изборите за парламент идващия месец.

Според Първан Симеонов включването на кметове в листата на ГЕРБ демонстрира, че обстановката е тревожна за тях самите, тъй като последния път те са останали с по-малко от предстоящото държавно управление и са изпаднали в неуместната обстановка да би трябвало да зависят от Движението за права и свободи.



Сигурно е, че Борисов е отчел това и на тези избори е присъединил кметове в листите на паритята. На мен обаче ми е забавно действително ли ще бъде това или кметовете единствено ще водят листите и след това ще си останат кметове, съобщи по Нова Тв Симеонов.

Борисов към този момент сподели, че някои от кметовете може да станат депутати, даже и министри, което значи, че той осъзнава нуждата този път към този момент да се създадат старания за съставянето на държавно управление, добави той.

Защото предния път дори не бяха направени такива старания и този път ми се коства, че те дължат старания да създадат държавно управление, тъй като просто не може да продължава тази политическа рецесия, съобщи още Симеонов.

Последният разкри също, че в случай че се сметнат твърдите гласове на партиите, които се чакат на тези избори, се получава число на интензивност, което е по-ниско от предходното.

Искрено се надявам да бъдем опровергани и по тази причина ще вършим замервания и през октомври месец, само че сухата сметка демонстрира, че нямаме съображение да чакаме огромно вдъхновение по този въпрос, сподели Първан Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР