Стопкадри Нова ТвНатовареният трафик в последния ден от празника причини

...
Стопкадри Нова ТвНатовареният трафик в последния ден от празника причини
Коментари Харесай

Огромна тапа се образува на пътя преди Кресна

Стопкадри Нова Тв

Натовареният трафик в последния ден от празника аргументи голяма запушалка, която към този момент се образува тъкмо там, където се очакваше - при кръговото кръстовище преди Кресна.

Колоната не може да се каже какъв брой километра е, тъй като непрестанно се усилва, само че сигурно е минимум сред два и три километра, а в действителност колоната, която се получи тук, е разследване на нещо, което се случи в Кресненското дефиле авансово.



Според информациите там аварира ТИР и това незабавно докара до струпване на коли.

Стигна се, несъмнено, и до задръстването тук преди кръговото кръстовище в Кресна, а другото което можем да кажем е, че най-малко към този момент спокойна е ситуацията на граничен пункт Кулата, където организацията на граничните управляващи е задоволително добра, че натрупвания там да не се получават, съобщи от мястото репортерът на Нова Тв.

Очакват се обаче и цените на тол таксите в Гърция, нещо което към този момент не изненадва българите, които пътуват в посока родните си места или пък към столицата, където евентуално са на работа на следващия ден.

От АПИ поучават да се пътува постепенно и деликатно, и водачите да имат самообладание, защото е доста натоварено придвижването, и трафикът и тапите в посока огромните градове са факт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР