Стопкадри Нова ТвЛюбима на по-големите българи певица отново се завърна

...
Стопкадри Нова ТвЛюбима на по-големите българи певица отново се завърна
Коментари Харесай

Познахте ли я? Тя се завърна да пее в България

Стопкадри Нова Тв

Любима на по-големите българи певица още веднъж се завърна у нас, с цел да пее за празниците.



Прешъс Уилсън стъпва за първи път в България в далечната 1979 година за присъединяване в „ Златния трофей “, а по-късно се трансформира в разпознаваемо лице в новогодишните ни стратегии с шлагера си „ Еднопосочен билет “ (One Way Ticket) и своята група „ Иръпшън “.



Тя бе запомнена от родната аудитория и с белите мъниста в красивата й буйна коса.

Толкова доста неща се трансформираха от 70-те години насам, а хората постоянно желаят да вършат неща, които ги карат да се усещат по-добре. Това е и повода да желаят да слушат музика от тази ера, с цел да си напомнят положителните времена, споделя в този момент за „ На кафе “ ямайската певица.



Това звучи като опит за бягство, само че мисля, че от време на време човек в действителност има потребност да се откъсне за към 3 минути, до момента в който послуша някоя ария, добави тя.

Прешъс призна още, че музикалната сцена в България й разрешила да сбъдне фантазии, за които в никакъв случай не е мечтала.



Поради тази причина тя на драго сърце е посетила страната ни по време на предходната Нова година и се радва, че в този момент още веднъж се връща тук.

Хората постоянно се смеят, когато споделям, че боготворя българските домати. Да, обичам ги, несъмнено, също и виното, и културата на България, откровена е Уиллсън.

Последната свърза предаването „ На кафе “ с обичта си към кафето в забързаното си всекидневие.

Аз обаче би трябвало да го пия преди обяд, тъй като другояче не мога да дремя с дни. Трябва да го пия рано заран, другояче се трансформира в огромен проблем за мен, само че пък си остава обичаната ми напитка, съобщи още Прешъл Уилсън.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР