Стопкадри Нова ТвИвайла Бакалова бе разпитана по казуса Барселонагейт“, а

...
Стопкадри Нова ТвИвайла Бакалова бе разпитана по казуса Барселонагейт“, а
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Има престъпление по „Барселонагейт“, един човек държи държавата заложник

Стопкадри Нова Тв

Ивайла Бакалова бе разпитана по проблема „ Барселонагейт “, а през днешния ден се появи и в ефир.

Тя посочи, че в качеството си на очевидец не може да кажа нищо и мисли, че редно да се остави прокуратурата сега да си свърши работата.



„ Мисля, че споделих задоволително преди този момент, когато не съм имала това професионално качество. Вижте, за мен това, което се случва в страната, е меко казано извънредно, невиждано. Това, което виждам от години наред, е че един човек държи страната пленник на своите частни ползи. Не един, те са няколко, само че в тази ситуация приказваме за този случай “, съобщи за Нова Тв Бакалова.



„ Не мога да кажа доста, това мога да кажа, че потвърдих всичко това, което съм казвала в годините, само че в действителност не желая да пречим на прокуратурата да си свърши работата тъй като тя явно беше надълбоко приспана по политически аргументи и сега пък я събудена. Аз като жител желая да видя какво ще направи, да дам късмет на тази прокуратура сега, тъй като може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност “, добави Бакалова.

„ Единствено, което мога да кажа е, че има закононарушение по проблема „ Барселонагейт “. Моят другар Веселин Денков също бе ударен с въздействие. Арестуваха го, тъй като не си заплати на високо равнище. Майка му не можа да дочака първото си внуче. Преди това той върви при Цацаров и подаде сигнал. Отделно очевидци са притискани в съда да се отметнат от показанията си. Схемата е ужасна, почва се от ниските равнища и се отива до високите. Хората ги е боязън да приказват, майка ми се опасява за мен “, сподели още Ивайла Бакалова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР