Стопкадри Нова ТвФиналистът в четвъртото издание на Хелс Китчън“ Виктория

...
Стопкадри Нова ТвФиналистът в четвъртото издание на Хелс Китчън“ Виктория
Коментари Харесай

Замесиха известен готвач от „Хелс китчън“ във фалшива реклама

Стопкадри Нова Тв

Финалистът в четвъртото издание на „ Хелс Китчън “ Виктория Зайкова е забъркана във подправена реклама за капки за намаляване, като най-вероятно измамниците са се възползвали от това, че Виктория е отслабнала с 50 кг.



Разбрах за тази реклама от моите почитатели. Хората, които излизат в обществените мрежи, започнаха да ми пишат, към този момент седмица и повече става. Вики, кажи ни хапчетата, за какъв брой време да си купим, какъв брой опаковки да си вземем, разкри за Нова Тв Виктория.



Аз започнах да им пиша, че нищо не зная за такива медикаменти и добавки, нито мога да стигна до заложената реклама, тъй като в обществените мрежи по някакъв метод тя е възпрепятствана. Но моите почитатели ми изпратиха линкове и записи, където се появява едно момиче, което имитира моя глас и споделя, че с тези медикаменти аз съм съумяла да смъква някакви килограми, добяви тя.



Това не е по този начин и по тази причина се обърнах към Нова телевизия. Искам хората да знаят, че аз нямам медикаменти, които да продавам, нямам медикаменти, които да съм пила, тъй като аз съм свалила 50 кг през последната година само и единствено с посещаване при ендокринолог, сподели още Зайкова.

Не използвам медикаменти и приканвам хората да не си купуват това лекарство. Нямам визия дали то работи на хората, които са със болести като диабет, хашимото и тибе, само че ги апелирам да не купуват това нещо. Аз не знам това дали са бонбонки или са действителни медикаменти. Цената му беше 100 и няколко лв.. Не си давайте парите, прикани Виктория Зайкова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР