Стопкадри ФБКрасавица от Шумен си навлече гнева на шеф Виктор

...
Стопкадри ФБКрасавица от Шумен си навлече гнева на шеф Виктор
Коментари Харесай

Краят на Кобилкина дойде и шеф Ангелов схруска красавица в Хелс Китчен

Стопкадри ФБ

Красавица от Шумен си навлече гнева на началник Виктор Ангелова в „ Хелс китчън “, откакто Наталия Кобилкина бе изгонена от кулинарното шоу.

В първия миг Изи намерения, че това е част от смешката и попита шефа дали е сериозен и може ли да го удостовери, което наложи Ангелов да я твърди, че е споделил истината.



Изи прегърна Наталия за довиждане, само че продължи да упорства: Това е смешка, те в този момент ще кажат, и тези нейни думи очевидно изнервиха Ангелов, който реши да подсети кой командва парада в кухнята.



Изи, това е съревнование, няма смешка, съобщи със непоколебим звук Ангелов и готвачката одобри смирено забележката: Знам, началник.

Иначе краят на кулинарното премеждие за Кобилкина бе признат със удовлетворение от фенките на „ Кухнята на Ада “, съдейки по техните мнения на страницата на „ Хелс китчън “ във фейсбук.

Ето какво написаха потребителки:

Много добре постъпи шефа. Тя така и така не прави нищо в кухнята с изключение на да се спънка. Готвенето не е нейната мощна страна.

Милата, влезе в неприятна серия. Много неудачи ѝ се насъбраха и в персонален и в професионален проект. Ами по този начин е, като си бяга от нейната си тематика, айде на готвачка ще се прави.

Както е изразът - от дърво, което става за секира, цигулка не/става.

За кекс не става за готвач - също. Да опитва да скача от аероплан, може пък да е нейното.

Най след това получи шута.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР