Стопкадри бТВПравителство на Величие“ не може да има, защото не

...
Стопкадри бТВПравителство на Величие“ не може да има, защото не
Коментари Харесай

Политолог: Правителство на „Величие“ не може да има, но е възможен величествен провал

Стопкадри бТВ

Правителство на „ Величие “ не може да има, тъй като не е ясно кое е от двете и какъв брой е величествено, само че е вероятен възвишен неуспех.

Това съобщи в „ Лице в лице “ Димитър Аврамов и изясни за какво мисли по този начин.

В момента имаме обстановка, в която нито една партия, единствено ГЕРБ и Движение за права и свободи се харесват с малцинство. Двете партии им се постанова, казано по български, да си обезпечават поддръжката и в систематичния режим на непрекъснати обвинявания към тези, които не ги поддържат. Аз ви споделям: Подкрепете ме за нещо, а вие ми обяснявате що няма да ме подкрепите. И аз ви споделям: Ама, вие сте отговорна, че няма да ме подкрепите. Такъв е режимът на обществено говорене преди държавното управление, сподели политологът.



Иначе аз считам, че е добре за страната ГЕРБ, който въпреки и на ниско равнище на изборната интензивност, имаха безапелационна предина и благодарение на Движение за права и свободи са две партии, които са в режим на скачени политически централи, както желаете го наречете, да поемат отговорност за държавното управление и да забележим толкоз какво ще реализира, добави той.

Защото всеки диалог за последващи избори, всеки диалог за последваща рецесия преди този момент Народно заседание още да разберем дали ще създаде рецесия, основава неприятен обществен климат. Така че аз поисквам на следващия ден държавно управление да има, различен е въпросът, че наподобява, че ще го бъде с метод, който ще е величествено противен с или без „ Величие “, сподели още по бТВ Аврамов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР