Стопкадри БТВПевицата Катя от Ритон“ разказа драматични случки от професионалата

...
Стопкадри БТВПевицата Катя от Ритон“ разказа драматични случки от професионалата
Коментари Харесай

Катя от „Ритон“ претърпяла страшен инцидент преди концерт

Стопкадри БТВ

Певицата Катя от „ Ритон “ описа трагични случки от професионалата си кариера.

Тя разкри, че е падала два пъти от сцената, като първия е бил по време на фестивала  „ Бургас и морето “ през 1980 година, когато като млади реализатори със Здравко пеели „ Бургаските девойки “.



Аз бях с една голяма шапка и дали тя, или дали стълбите бяха проблем, само че се сгромолясах и шапката изхвърча. Хващама я, поставям я на главата си и излизам да пея. Нищо не усещам, само че и не дръзвам да се погледна надолу, спомни си по бТВ Катя.

Хората ни изкараха на бис и аз помислих, че доста са ме харесали, а те са ме съжалили. Бях с туника и панталон, и когато излязох на открито, и двете ми колене бяха с дупки, кожата ми бе продрана и течеше кръв, добави тя.



През 2104-та пък Катя чупи единия си крайник три месеца преди концерт в НДК, само че никой не схваща за това.

Отиваме на един рожден ден и аз влизам да купя подарък. Слизам по една дребна стълбичка и глезенът ми се счупи като треска, което наложи да ми сложат титаниеви пирони и да ме оперират на бърза ръка. През тези три месеца не можехме да вървим на участия, само че го резервирах в загадка, с цел да не спрат феновете да си купават билети и да се провали концерта в НДК, върна се обратно във времето Катя.

Концертът го изкарах с адреналин, само че най-после доста ме заболя, а защото в естествени обувки аз не можех вляза, си купих обувките за танцьори, мекички и от плат. Левият ми крайник бе отекъл и не можеше да ми стане номера, който нося, и по тази причина си купих идентични като модел, само че с разнообразни номера, сподели още в „ Преди обед “ певицата.



Катя призна още за какво през 2013 година е направила фотосесия и се съгласила да е на корицата на юбилейното списание по случай 10-годишнината от излизането на Плейбой в България.

Характерното, че огромни международни звезди са взели участие в такива юбилейни издания. Казва се „ Не на голо “, т.е. облечен в Playboy. Аз и по тази причина се съгласих, тъй като другия вид не в стила ми, откровена е Катя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР