Стопкадри бТВАктрисата Алекс Раева нанесе съкрушителен удар на Краси Радков,

...
Стопкадри бТВАктрисата Алекс Раева нанесе съкрушителен удар на Краси Радков,
Коментари Харесай

Алекс Раева нанесе съкрушителен удар на водещия на „Денсинг старс“

Стопкадри бТВ

Актрисата Алекс Раева нанесе пагубен удар на Краси Радков, с който водят дружно „ Денсинг старс “.



Раева излезе първа на сцената в танцовия двубой сред двамата и изигра ослепително танго със своя сътрудник Даниел, което съгласно почитателите на танцувалното шоу надали ще даде късмет на Радков да изпревари съперничката си.

Той ще танцува със състезателка по спортни танци във вторник, само че съгласно мненията разногласието сред него и Алекс към този момент е превдварително решен, поради брилятното осъществяване на Раева.

Ако феновете се окажат прави, ще се осъществен и пророческите думи на Алекс, изречени, откакто Радков й подсети, че към този момент е ставал втори във формата.

След като  те победя, за теб ще приказват като постоянно втория в „ Денсинг старс “, съкруши го по бТВ тя.



Вижте мнения на почитателите на страницата на шоуто във фейсбук, с които те отдават дължимото на артистичния гений на Раева:

На Алекс й личеше, че ужасно доста се е постарала за този танц.  Направо са се " разрушили " с Дани от тренировки. Имаше нещо доста новаторско и футуристично в хореографията и костюмите им, а акцентите в придвижванията и изразът на лицето на Алекс бяха феноменални. Браво, момиче!

Невероятен танц, Алекс си е огън постоянно. Прекрасно се показаха с колегата й, за който тя направи превъзходен избор. Радост за очите беше цялото показване, отлично на всички забъркани.

Алекс плува, гмурка се и това дава прелест в ръцете и краката й.

Алекс беше със забележителна фигура, пъргавост и еластичност със ужасно стилното и подчертаващо трико, в което беше в този танц. Падна ми шапката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР