Стопкадър Ютуб, СпартакТреньорът на Спартак Варна обяви какво е опитал

...
Стопкадър Ютуб, СпартакТреньорът на Спартак Варна обяви какво е опитал
Коментари Харесай

Васил Петров: Надявам да победим Септември

Стопкадър Ютуб, Спартак

Треньорът на Спартак Варна разгласи какво е опитал да промени, откакто се завърна на поста в клуба и какво чака от неделното домакинство със Септември.

„ Всеки минал ден работим от ден на ден и повече, и обръщаме внимание на от ден на ден елементи в играта. Променихме към този момент доста неща. В началото нямахме време и трябваше да работим бързо, само че в този момент имаме от ден на ден и повече време, и всеки един ден е ден, в който вършим нови неща “, сподели Петров за клубния канал в Ютуб.

„ Всеки един мач за Спартак е основен, защото желаеме промоцията и търсим промоцията в " А " група. Аз съм споделил доста пъти, че няма лек мач, както може да си го създадем елементарен, по този начин може и да си го създадем сложен “, добави той.

„ Не мисля че би трябвало да се отделя внимание на това, че в случай че победим Септември, ще излелем първи. Важното е да вървим напред и да побеждаваме, а когато има положителни игри и резултати, първото място ще пристигна. Не би трябвало да се обръща внимание и това, че най-хубавото нахлуване илиза против най-хубавата отбрана в неделния мач във Варна. Аз доста пъти споделям, че зависи от това по какъв начин се приготвя тима, по какъв начин ще ги разузнаем, каква тактичност ще изберем. Респект към Краси Балъков, той е легенда на българския футбол. Но едното няма нищо общо с другото, в този момент ще сме противници и се надявам да победим “, сподели още Васил Петров, под чието управление „ соколите “ реализираха три следващи победи във втория ешелон и една за Купата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР