Стопкадър Sportal.bgСпортният директор на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство, че

...
Стопкадър Sportal.bgСпортният директор на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство, че
Коментари Харесай

Енгибаров: Списъкът с треньори за Спартак е дълъг

Стопкадър Sportal.bg

Спортният шеф на Спартак Енгибар Енгибаров изрази удовлетворение, че първия им противник за шампионата за Купата на България е Фратрия.

Естествено, за нас бе значимо да играем против тим от близка дестинация, пък и предвид на това, че мачът може би ще е на 6-и септември, когато е почивен ден, мисля, че стане ще стане по този начин един прекрасен мач, сподели Енгибаров след тегленето на жребия пред камерата на Sportal.bg.

Той не е склонен, че сезонът за Спартак не е почнал по най-хубавия метод, защото са победили миналогодишния първенец.

Според Енги сега „ соколите “ изпитват някакви компликации в гостуванията, само че счита, че това ще бъде поправено с времето.

Относно раздялата с Валентин Илиев, шефът сподели, че това е решение на управлението.

Вальо Илиев е един добър млад и перспективен треньор, само че знаете, че в тази специалност постоянно, когато няма мечтаните резултати, пострадалия е треньорът. Дали Христо Янев е вид за нов треньор? Честно, описът с треньори е доста дълъг, само че както знаете, имаме краткотраен треньор сега и решението на управлението е да не взимаме прибързани ограничения. Ще създадем обширен разбор на треньора и ще преценим кой е най-подходящия вид за нас, добави някогашният бранител.

Мисля, че имаме силите и капацитета да се завърнем в елита. В Б група обаче са играе малко по-различен футбол от efbet Лига. Така че мисля, че е въпрос на време футболистите да са пренастроят. Те видяха, че нещата в групата не стоят по този начин елементарно и би трябвало една пренастройка, би трябвало доста повече битка и хъс, само че мисля, че нещата ще се случат, приключи Енгибар Енгибаров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР