Стопкадър Нова ТвЗа съжаление зачестиха случаите полицаи да карат под

...
Стопкадър Нова ТвЗа съжаление зачестиха случаите полицаи да карат под
Коментари Харесай

Ком. Тенчо Тенев: Ако една полицайка си слага хиалурон, представете си какво си слагат началниците й

Стопкадър Нова Тв

За страдание зачестиха случаите служители на реда да карат под въздействието на алкохол или упойващи субстанции. Преди се изпробваха безусловно всички за алкохол, преди да стартират работа. Преди сме го правили до момента, само че напоследък няма подобен надзор от страна на съответните началници. Също по този начин би трябвало да би трябвало да имаме и лектори, които да работят и психически да приказват с сътрудниците и да има лекции на служебни занятия, с цел да могат сътрудниците да са наясно какво следва, откакто се използвали алкохол и са карали.

Това съобщи за Нова Тв ком. Тенчо Тенев, някогашен началник на " Пътна полиция " София.

Половината си живот съм дал да работя в тази специалност и знам, че е влиятелна и хората харесват служителите на реда. Особено, когато има огромен проблем. Проблемът е в това, че избрани чиновници петнят името на Министерство на вътрешните работи. Трябва да има по-качествен асортимент за служители на реда при назначението на работа. Преди повече от 30 години да вземем за пример, когато аз започнах работа в полицията, трябваше да си приключил мотори за вътрешно горене, с цел да може, когато спреш автомобил на пътя, да видиш какво е неговото положение, добави Тенев. 

За мен е неприемливо полицайка да поставя нещо на себе си и да си разрешава да си постави на устните хиалурон или какво ли не още. Направете си сметка, оттова нагоре какво става и какво си поставят нейните началници. Общо взето мерилото за държавността е полицията и последна сметка тя е орган, който следи за държавността и за правова страна, сподели още ком. Тенчо Тенев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР