Стопкадър Нова ТвСлужебният министър Крум Зарков изрази несъгласие с Корнелия

...
Стопкадър Нова ТвСлужебният министър Крум Зарков изрази несъгласие с Корнелия
Коментари Харесай

Министър Зарков с тежки критики към БСП

Стопкадър Нова Тв

Служебният министър Крум Зарков изрази противоречие с Корнелия Нинова, която уточни външни фактори за слабия резултат на Българска социалистическа партия на изборите, като измежду тях е и президентът Румен Радев. Зарков обаче отхвърли всичко това и насочи тежки рецензии към социалистите.

„ След всеки избирателен антирекорд на Българска социалистическа партия аргументите остават същите. Те бяха ясни още през април 2021 година и те не са лични, те са организационни, те са и политически. За страдание вместо да се погледнат аргументите, с цел да се търсят решенията, а това може да се направи от настоящо управление, стига да има силата и доблестта да го направи, се търсят постоянно пояснения. Ако си спомняте първо  ИТН бяха откраднали изборите, след това Политическа партия ни бяха откраднали електората, в този момент друга партия. Това е конкурентна среда и политиката не търпи недостатъци, не търпи маргинализация за една партия като Българска социалистическа партия, която има радикално друга роля “, сподели Зарков по Нова Тв.

„ За страдание вместо да се вземат решение проблемите, те се задълбават. Консервативната и антиевропейска изразителност вместо да бъде естествената с всички европейски социалистически леви сили и прогресивна такава, задълбава още повече, стигайки до тайни теории за лов на вещици. Абсолютно необяснимо президентът продължава да бъде ненавиждан, без да може до ден сегашен да стане ясно, най-малко на мен не ми е ясно, какво я породи тази ненавист. Аз не съм видял и не съм чул президентът да даде мотив за такава ненавист “, добави Крум Зарков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР