Стопкадър Нова ТвПроф. Александър Оскар обясни как е попаднал във

...
Стопкадър Нова ТвПроф. Александър Оскар обясни как е попаднал във
Коментари Харесай

Проф. Оскар обясни как е попаднал във фалшивата реклама за вълшебните капки

Стопкадър Нова Тв

Проф. Александър Оскар изясни по какъв начин е попаднал във подправената реклама за вълшебните капки за очи. По случая към този момент е задействана прокуратурата и професорът чака скоро да се свържат с него.

За жал с мен най-малко се случва за повторно. След като преди две седмици самичък попаднах на подправена информация, касаеща вълшебен очни капки, които оказват помощ на възрастните хора да не се оперира,т незабавно реагирах, като споделих, че това е подправена вест в обществените мрежи. Преди няколко дни господин Стефан Лисиков, който не познавам, ми изпрати известие във фейсбук с доста странна за мен в началото обява. Интервю, видимо с мен, в което се твърди, че аз съм изобретил  хранителна добавка, която оказва помощ на хората да прогледнат в границите на две седмици.

Това съобщи по Нова Тв проф. Александър Оскар, който е шеф на Клиника по очни заболявания в УМБАЛ „ Александровска “.

Публикацията от мое име тук-там се смесваше с името на уважавания от мен лекар Александър Симидчиев, което единствено по себе си също е доста забавно, само че по този начин или другояче това е една корист, както с моето име и с персоналните ми данни, по този начин и с доверието на хората. Твърди се също, че хора, които са го купили, са почувставали усъвършенстване, само че това са сложени мнения от сложени лица, тъй като най-вероятно това няма по какъв начин да помогне на хората, добави проф. Оскар.

Макар и хранителна добавка, тя крие риск за здравето за хората и заради тази причина би трябвало да сме доста деликатни, когато се доверяваме на информация, касаеща нашето здраве и здравето на нашите близки, изключително реклама в интернет и в обществените мрежи. Затова моята рекомендация е постоянно да се допитваме до лекуващите лекари и да купуваме медицински артикули, хранителни добавки и медикаменти от откритите за това места, сподели още проф. Александър Оскар.

Той добави, че един час, откакто е разгласил пост, че въпросната реклама с негово присъединяване не е същинска, тя е била свалена от обществената мрежа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР