Стопкадър Нова ТвОчакваме правосъдните органи да си свършат положително техните

...
Стопкадър Нова ТвОчакваме правосъдните органи да си свършат положително техните
Коментари Харесай

Бащата на загиналата на пътя Светомира: Очакваме да получим удовлетворението, което ни е нужно

Стопкадър Нова Тв

Очакваме правосъдните органи да си свършат позитивно техните отговорности и да донесат в нашето семейство удовлетворението, което ни е нужно и да се получи заслуженото. Ние сме мирни жители, ние със брачната половинка ми, наблягам, сме срещу експанзията. Искаме всичко да се реши по един законов път, и да има успокоение и мир във всяко едно семейство.

Това съобщи по Нова Тв Анатолий Станчев, бащата на починалата 22-годишна студентка Светомира, която бе убита на пътя в Шумен от млад водач.  

Инцидентът стана преди 10 дни, когато автомобилът, в който е била Светомира, беше ударен от друга кола, карана от 18-годишния Жечко Кюркчиев.

На полевия тест той даде позитивна проба, а след това обаче се оказа, че тестът е негативна. Защитата на Жечко Кюркчиев изясни това разминаване с обстоятелството, че на него му е била сложена анестезия поради зъболекарска намеса.

Кюркчиев бе подложен под домакински арест, а в същия ден автомобилът, който управляваше, изгоря на паркинг на Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР