Стопкадър Нова ТвНиколай Рълев коментира участието си в завършилото преди

...
Стопкадър Нова ТвНиколай Рълев коментира участието си в завършилото преди
Коментари Харесай

Николай Рълев от Игри на волята: Брат ми беше перфектен, но аз можех да покажа повече

Стопкадър Нова Тв

Николай Рълев разяснява присъединяване си в приключилото преди дни шоу по водеща наша телевизия.

Участието в „ Игри на волята ” е помогнало на Николай Рълев да открие себе си и да разбере с какво желае да се занимава в бъдеще.

„ Със сигурност съм удовлетворен от представянето си. Можех да покажа още доста. Така както брат ми, по този начин и аз, считам, че сме доста добра комбина, в случай че бях влезнал вътре в самата игра ”, описа за Нова Тв Николай Рълев.

Според него брат му се е показал съвършено. „ На терен, на обществена игра, просто нямам забележки.  Съветвам всички мои почитатели в обществените мрежи  да правят оценка това, което имат, до момента в който не го изгубят, тъй като аз там изгубих и почнах да разбирам какво е значимо в живота и какво не е ”, добави участникът в „ Игри на волята ”.

За него значимото е да е по-смирен, да знае по кое време да приказва и да порасне по-бързо, тъй като това, което е бил при започване на играта, не е било това, което би трябвало да види един фен. „ За да излезеш в национална телевизия ти би трябвало да даваш някакъв верен образец, който аз не го дадох. Хоби ми е да упражнявам хората, да ги стимулирам ”, споделя състезателят.

По специалност той е финансов съветник. „ Откакто излязох от „ Игри на волята ” към този момент нямам никакви терзания да приказвам пред камера, пред аудитория и стигнах до позицията управител, която за моите години е бих споделил е много добра ”, показа още Николай Рълев.

Според него да си финансов управител е мъчно. „ Защото би трябвало да се докоснеш до индивида и би трябвало да направиш най-хубавото за индивида. С това, което аз предлагам като услуга, оказвам помощ на хората в професионален и персонален проект ”, описа състезателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР