Стопкадър Нова ТвНеприятните новини след трагедията на пътя край Пловдив

...
Стопкадър Нова ТвНеприятните новини след трагедията на пътя край Пловдив
Коментари Харесай

Пет са вече жертвите на катастрофата на пътя Пловдив - Пазарджик

Стопкадър Нова Тв

Неприятните вести след нещастието на пътя край Пловдив не стопират.

Пет станаха жертвите на злополуката на основния път Пазарджик - Пловдив, заяви Нова Тв.

Трагедията се разигра към 16:00 часа през днешния ден. Два автомобила са се ударили челно. След удара  единият автомобил е напуснал пътното платно, качил се е на мантинелата и се е блъснал в дърво. На място умират водачите и на двата автомобила – мъж на 44 от Пловдив и мъж на 64 година от първомайското село Драгойново. Други две жертви са мъж на 71 година и жена на 52 година

Трима души са откарани в болница в Пазарджик в доста тежко положение. В болничното заведение е умряла и жена на 66 година Тя е постъпила в здравното заведение с голям брой тежки контузии.

С заплаха за живота остават жена на 29 години, както и мъж на 48. Лекарите оповестяват, че те са с политравми.

Пред NOVA окръжният прокурор на Пазарджик – Албена Кузманова, заяви, че най-вероятната причина за злополуката е погрешно изпреварване. Първоначалният оглед сочи, че няма спирачен път на нито едната кола.

Движението в сектора беше възобновено малко след 20:00 часа.

„ Текат процесуално следствени дейности. Ще бъде изясняван механизмът на произшествието, методът, по който се е осъществило. Това е едно извънредно натоварено трасе, с съвсем всекидневен надзор на скоростта, все пак нарушаванията са налице ”, съобщи ком. Иван Дончев, охранителна полиция, ОДМВР-Пазарджик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР