Стопкадър Нова ТвКристина Стоянова се оплака, че на детето й,

...
Стопкадър Нова ТвКристина Стоянова се оплака, че на детето й,
Коментари Харесай

Дадоха две дози антибиотик на дете на 17 дни в рамките на минути

Стопкадър Нова Тв

Кристина Стоянова се оплака, че на детето й, което е на 17 дни, са дадени две дози антибиотик в границите на няколко минути в Университетска болница в Бургас.

„ Знаех, че антибиотик се дава заран и вечер, само че вечерта, когато дадоха антибиотика на сина ми, след известно време пристигна сестра и му даде нова лекарство. Никой нищо не ми изясни, просто попитах двама-трима лекаря, и те ми споделяха: Спокойно, нищо не е станало, няма проблем, този антибиотик не е доста нездравословен, няма от какво да се притеснявате. Същата вечер, когато пристигна лекарка, тъй като аз потърсих лекарка, с цел да пристигна да го прегледа и същата вечер, като пристигна лекарката, тя ми сподели също, че няма проблем и не е станало нищо кой знае какво “, сподели за Нова Тв Кристина Стоянова.

„ Детето ми сега не е умерено от този миг насам, само че въпреки всичко се храни добре и обикновено, няма температура, няма и пъпчици и обриви, което е най-важното. Синът ми е с вирусна пневмония, само че лекарите споделиха, че ще се възвърне. Аз обаче не съм удовлетворена от обяснението, което получих от тях за дадените две дози антибиотик за толкоз малко време “, добави Кристина Стоянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР