Стопкадър Нова ТвЖурналистът Александър Велев каза какво ще донесе на

...
Стопкадър Нова ТвЖурналистът Александър Велев каза какво ще донесе на
Коментари Харесай

Журналист: Зеленски идва да измие очите на България пред света

Стопкадър Нова Тв

Журналистът Александър Велев сподели какво ще донесе на България визитата на президента на Украйна през днешния ден.

„ Това посещаване за България е измиване на очите на България пред света, тъй като идвайки, Зеленски ще даде и знак, че България е един сътрудник, който е благонадежден и който поддържа неговата страна в борбата с Русия и в защитаването на своите територии. Това ще даде знак, че се цени помощта, която се получава от България, и най-вероятно на всички места, където отива Зеленски, той първо изяснява, че Украйна пази цяла Европа, защитавайки се от Русия “, сподели по Нова Тв Велев.

„ Във всяка една от страните той е преследвал избрани цели. Той, отивайки в Лондон примерно, искаше да получи самолети, в Париж, където се срещна с френския президент и с немския канцлер, той преследваше други цели. В България ще преследва задачата да получи още веднъж спомагателна военна помощ. Знаете, че комплексите S300 са мечтани от Украйна, тези Противовъздушна отбрана комплекси. Украинците няколко пъти слагат този въпрос за помощ от българската страна и да им ги даде. Може би, още веднъж ще стане дума за това “, добави Велев.

„ Да не забравяме, че България е водеща във военно-промишления комплекс. Ние произвеждаме доста муниции и включването на България в снабдяването на Украйна с муниции към този момент публично, тъй като до момента каквото заминаваше за Украйна, минаваше по някакви пътища неразбираеми, с изключение на последната помощ, която беше след решенията на Народното събрание, занапред нататък ще става с ясната воля на държавното управление. Тази помощ ще бъде официализирана и доста по-ясно ще бъде какво ние предоставяме на Украйна “, сподели още Александър Велев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР