Стопкадър Нова ТвЖурналист направи любопитен коментар на убийството на Алексей

...
Стопкадър Нова ТвЖурналист направи любопитен коментар на убийството на Алексей
Коментари Харесай

Журналист: Версиите за убийството на Алексей Петров изключват политическия мотив

Стопкадър Нова Тв

Журналист направи любопитен коментар на убийството на Алексей Петров.

Версиите за убийството на Алексей Петров изключват политическия претекст. Пострадалата жена е съумяла да стигне до украинска двойка и да повика помощ от техния телефон. Това сподели за " Твоят ден " журналистът на Българска телеграфна агенция Димитър Абрашев.

" Защо след двата опита за нападение против него, Алексей Петров си е разрешил съвсем неохраняван да бъде в гориста околност, където даже няма покритие на мобилните оператори, пренебрегвайки сигурността си. Явно против него има интерес да бъде премахнат. Под пътя, който минава покрай стрелбата, има необятна канавка, където може да се скрие човек. Една от версиите е, че стрелецът е бил с колело, с цел да се слее с масата колоездачи, които постоянно употребяват този рисков маршрут във Витоша ", уточни той. 

По думите му има фигури от подземния свят, които са били със засилена защита, само че това не е помогнало. " Хората, които стоят зад тези покушения, знаят всичко, което им е нужно и се приготвят доста добре. В сходен вид покушения доста мъчно се стига до поръчителя, тъй като има няколко медиатори, с цел да се загуби връзката ", счита Абрашев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР