Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след жестокото убийство

...
Стопкадър Нова ТвПетел следи какво се случва след жестокото убийство
Коментари Харесай

Жители на Микрево излязоха на протест след убийството на 82-годишен мъж

Стопкадър Нова Тв

" Петел " следи какво се случва след жестокото ликвидиране в наше село.

Жители на село Микрево излязоха на митинг. Поводът - убийството предходната седмица на 82-годишен мъж, за което са арестувани младежи на 18 и 13 години. Хората в селото упорстват за правдивост и молят за повече ограничения за сигурност, тъй като в Микрево живеят най-вече възрастни и беззащитни хора.

“Искаме да заявим незабавни промени, които да вкара общината,  за сигурността на всички, които живеят на територията на селото ”, сподели Аделина Йовева, уредник на шествието и близка на умрелия мъж.

Недоволните се събраха на площада на селото, след което с спокойно шествие се насочиха към къщата на убития Иван Чорбаджийски. Исканията има са да бъде въведен вечерен час, да има по-голяма отбрана за местинте, а двамата нападатели и техните фамилии да бъдат изселени. 

Местните споделят, че сходни нападения се случват всеки ден. Някои от хората са зазидали даже прозорците си. 

“Безчинствата не стопират. Подават се сигнали до полицията неведнъж, само че тя не им обръща внимание ”, споделя една от протестиращите. 

Припомняме, че за убийството са арестувани двамама младежи - на 18 и
Всичко за Вашата сватба
на 13 години. 18-годишният е с непрекъсната мярка " задържане под стража ", а другият се намира в профилирана институция, където, по информация на NOVA, евентуално ще бъде освободен след 2 месеца. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg