Стопкадър Нова НюзПроф. Владимир Чуков направи направи коментар за посещението

...
Стопкадър Нова НюзПроф. Владимир Чуков направи направи коментар за посещението
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Очаквам Радев да се срещне със Зеленски и да си кажат нещо

Стопкадър Нова Нюз

Проф. Владимир Чуков направи направи коментар за визитата на Володомир Зеленски в България на следващия ден. Той изясни и за какво от българското държавно управление няма публична информация за това събитие.

„ Естествено, в случай че погледнем неговите визити, приказвам за Зеленски, визите му в други страни, смятам, че е напълно обикновено, може би час, два или малко повече към този момент публично да бъде оповестена визитата на украинския президент. Ако погледнете това, което се случи, да речем при визитата му в Дженда, на срещата на високо ниво в страните от Арабската лига, по-късно той отиде  на срещата на високо ниво на G7, всичко това беше обявено безусловно часове преди неговата поява в конферентните зали. Така че не виждам нищо изненадващо, в случай че Зеленски в действителност пристигна в България, най-вероятно това да бъде обявено в последния миг “, сподели проф. Чуков в „ Твоят ден “.

 „ Тази среща е доста значима. Тя се провежда от Министерски съвет, само че рангът на Зеленски е висок и е напълно обикновено да се срещне с президента, само че не знам дали Румен Радев ще желае да се срещне с него. Това че Радев има друг прочит за войната в Украйна, не пречи да се срещне със Зеленски и да си кажат нещо. Посещението на Зеленски е може би е една добра инвестиция за българската външна политика, изключително като страна, която е пред влизане в Шенген и е претендент за Еврозоната. Това е доста явен знак за българската външна политика и изобщо за страната “, сподели още проф. Владимир Чуков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР