Стопкадър и видео You tube, Георги Александров - БългарияОгромен скандал

...
Стопкадър и видео You tube, Георги Александров - БългарияОгромен скандал
Коментари Харесай

Изведоха с полиция протестиращи, нахлули без маски във варненски магазин

Стопкадър и видео You tube, Георги Александров - България

Огромен скандал поради неносене на маски избухна на обществено място в морската столица.

Група от протестиращи против ковид-мерките е нахлула в магазин на мобилен оператор във Варна, при което се е стигнало до сдърпване с органите на реда, оповестиха от Министерство на вътрешните работи за

Снощи, към 17.20 часа, в магазин на мобилен оператор във Варна е влезнала група от няколко индивида без сложени маски. След неведнъж призоваване от страна на личния състав, те отказали да спазят заповедта на Здравния министър или да изоставен обекта. На място, след подаден сигнал на 112, се отзовали екипи на Първо районно ръководство и Общинска полиция, които пристъпили към сформиране на актове на неспазващите епидемиологичните ограничения.

Част от нарушителите на реда обаче, извикали подкрепление – към 20 души от протестиращите в този миг пред общината. Така събралите се пробвали да нахлуят със мощ в магазина на мобилния оператор. Бързата  и своевременна реакция на чиновници на бранш СПС, които в този миг охранявали публичния ред по време на митинга срещу носенето на маски и зеления документ и се отзовали в помощ на сътрудниците си,  довела до недопускане на вълнения и навлизане в магазина. Съставени са 3 АУАН по Закона за здравето и един по ЗМВР за несъблюдение на полицейско предписание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР