Стопкадър Фейсбук, Министерски съвет на Република БългарияПремиерът на Гърция обяви

...
Стопкадър Фейсбук, Министерски съвет на Република БългарияПремиерът на Гърция обяви
Коментари Харесай

Мицотакис: Атина, София и Букурещ посрещат всички актуални теми с общи позиции

Стопкадър Facebook, Министерски съвет на Република България

Премиерът на Гърция разгласи по какъв начин ще си сътрудничат с България и Румъния. Той направи изказването след срещата край Варна.

Атина, София и Букурещ посрещат всички настоящи тематики с общи позиции, съобщи министър-председателят на Гърция Кириакос Мицотакис на конференция след Тристранната среща България – Гърция – Румъния, която се организира през днешния ден в резиденция „ Евксиноград “ край Варна.

Срещата ни е помрачена от терористичното нахлуване против Държавата Израел, означи Мицотакис и добави, че цяла Европа и целият цивилизован свят осъждат ужасяващите картини, които идват от този район, написа обстоятелства.бг.

Признаваме правото на Държавата Израел да се пази, съобщи още гръцкият министър председател на взаимната конференция с сътрудниците си от България и Румъния – акад. Николай Денков и Марчел Чолаку, и представителите на Европейската комисия – заместник-председателят Маргаритис Схинас и комисарят по превоза Адина Вълян.

Мицотакис сподели, че на срещата са били подчертани отличните връзки сред страните и желанието им за задълбочаване на съдействието.

С поддръжката на Европейския съюз нашите страни дават образец за съдействие в интерес на всички нации в нашия район, уточни още гръцкият министър председател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР