Стопкадър бТВОтношенията между Продължаваме промяната“ и президента охладняха, след като

...
Стопкадър бТВОтношенията между Продължаваме промяната“ и президента охладняха, след като
Коментари Харесай

Василев, ПП: Арестът на Борисов не беше грешка

Стопкадър бТВ

Отношенията сред „ Продължаваме промяната “ и президента охладняха, откакто Николай Павлов беше освободен като началник на „ Булгаргаз “ и поради позволява на Сотир Цацаров и неговата следваща оставка като началник на КПКОНПИ. Това съобщи някогашният финансов министър Асен Василев в „ Лице в лице “ по бТВ.

Относно това дали ще се явим в коалиция с „ Демократична България “ на изборите, решението ще зависи от разбор дали дружно бихме взели повече мандати, в сравнение с поотделно. Миналия път направихме сходни проучвания и се оказа, че поотделно ще вземем много повече мандати, което се получи. Този път отново ще създадем изследванията на база на това какво ще покажа тстатистиката на социологията, ще решим, добави Василев.

Няма по какъв начин да управляваме с ГЕРБ, до момента в който тази партия се ръководи от Бойко Борисов. Обещанието, с което ние дойдохме на власт беше, че ще спрем кражбите и парите ще са ориентирани към българските жители. Мисля, че значително това заричане беше спазено. Няма по какъв начин, до момента в който господин Борисов, който провежда цялата тази система на отклонение на обществен запас и е отпред на тази партия, изобщо да се приказва за такова нещо.

Арестът на Борисов не беше неточност. Имаше показания, имало е и данни за закононарушение. Прокуратурата стартира инспекция, няколко месеца по-късно не сме чули нищо за тази инспекция. Съдът дефинира ареста за неуспешност, което, несъмнено, е право на съда да преценя, сподели още Асен Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР