Стопкадър бТВБивш финансов министър изрази мнение дали лидерската среща между

...
Стопкадър бТВБивш финансов министър изрази мнение дали лидерската среща между
Коментари Харесай

Милен Велчев: Бъдещето на кабинета зависи от ГЕРБ

Стопкадър бТВ

Бивш финансов министър изрази мнение дали лидерската среща сред ГЕРБ и ПП-ДБ, която се организира сега, ще даде резултат и кабинетът ще оцелее.

„ Това държавно управление не е стабилно, само че аз мисля, че в последна сметка ще се схванат и ще ръководят най-малко до изборите за локално ръководство. На мен персонално ми се коства, че ГЕРБ са в мощната позиция, бидейки способни да се коалират и в едната, и в другата посока, и да основават държавно управление. Картите са в ръцете на ГЕРБ и от тях зависи бъдещето на кабинета “, сподели Велчев в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Относно това, че бюджетът е в ръцете на Асен Василев, той след това е и в кабинета. За мен това е реален бюджет, в смисъл, че в тази конюнктура не е реалистично да чакаме дълбоки и смели промени, и такива няма в бюджета. От друга страна, добре е, че се възнамерява един бюджет на недостиг в границите на 3 %, не повече. Ако зависи от мен, бюджетът би трябвало да бъде покрай нулата, а не покрай 3 %, само че, добре, 3 %, това е задоволително, с цел да ни остави отворена вратата към Еврозоната и да запазим от малко малко стабилността на държавните финанси “, добави Милен Велчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР